Hirdetési szerződés

hirdetési szerzödés

Kapcsolatfelvétel

A Megbízott felelőssége kizárólag a hirdetésnek a weboldalon történő megjelenítésére és a szerződés időtartalma alatti hozzáférhetőségére / láthatóságára / terjed ki.

A Hirdetés nyilvános, tartalmazza a tulajdonos címét, telefonszámát és a Hirdető telefonszámát. Hirdetési költség 125 ezer Ft,  fix összegű szolgáltatási díj,  független az eladási ártól, melyet az ingatlan eladásakor kell kifizetni. Tudni kell róla , hogy az ingatlan közvetítő kézen fogja a vevőt és kitöltött megtekintő lappal jön a vevő számára ismeretlen lakcímre. Ez azt is jelenti , hogy egyszerre megállapodhat ingatlan hirdetővel és ingatlan közvetítővel is./átlagos ingatlan közvetítői díj 10 millió ft házra 375 ezer ft/ Az aktív ingatlan hirdető hirdeti a tulajdonos címét és a közvetlen telefonszámát , annak elérhetőségét. A táblán és a hirdetésben szereplő hirdető telefonszáma arra az esetre szolgál , ha a tulajdonos nem érhető el , vagy a vevő előzetes tárgyilagos  információt szeretne. A hirdető a vevő és az eladó közti kapcsolatot segíti, folyamatában nincs jelen csak ha azt kérik. A szerződés alatti tulajdonos változás – még ha az családon belül is történik -  adás vételnek számít.

Eladó ingatlan tulajdonostól – aktív ingatlan hirdető közreműködésével

Általunk készített egységes kivitelű  kihelyezett táblával hívjuk fel a közvetlen környezet figyelmét. Interneten a  hegylako.eu   weblapon ismertetjük a hirdetést országosan. Kihelyezett plakátokon hirdetjük a hegylako.eu weblapot. Weblapunkat széles körben propagáljuk külföldön is. Vásároltak már Hollandiából,  Angliából hazatérő magyarok és nálunk letelepedő nyugdíjas külföldiek.

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik nem akarnak ingatlan közvetítőhöz fordulni, vagy már voltak, vagy van ingatlan közvetítői szerződésük de közölték velük , hogy máshol is hirdetnek, így  szeretnének az ingatlanpiacon ingatlanukkal megjelenni és azt értékesíteni.