hirdetés #412

Kuria 6 Hálószóba 2 Fürdőszoba 2 Garázs 1200n2 ft2

Kapcsolatfelvétel

Eladó ingatlan tulajdonostól    Heves megye    Noszvaj           HRSZ                  E.ár   65 millió ft

2003- ban gondos tervezés és telek kiválasztás után, Noszvajon, Heves megye, csodálatos, rendkívül nyugodt, csendes környezetben, Árpád- kori településen, az ősi magyar építészeti hagyományoknak megfelelő kelet-nyugati tájolású, hagyományos stílusú nemesi kúria született.
Alapos kutató munka előzte meg a tervezést, több évi tanulás, és most már tapasztalatból állíthatom, hogy a hagyományoknak megfelelően “működő otthont” sikerült készíteni. A tervezésnél figyelembe vettük a már említett K-NY – i tájolást, a ház hosszúság, szélesség, magasság arányait, az ablakok elhelyezkedését, méretét ( arany metszés szabálya alapján méretezve) is. Csak a legjobb minőségű természetes anyagok kerültek beépítésre, kiváló 0,2-0,3 KW/m2 hőátbocsájtási tényezőjű 60 cm vastag tégla falak. Vörösfenyő gerendás födém, olasz kézzel festett járólapok, ritka fa fajták is felhasználásra kerültek. Hat szoba, óriási garderobe, amerikai konyhás hatalmas nappali, étkező. Két fürdőszoba + WC, leszeparálható vendég lakrész. A ház több célra is alkalmas, többgenerációs ház, vadászház, panzió, céges üdülő, öregotthon,…
Figyelembe vettük továbbá a ház energia igényének minimalizálását, így lett passzív ház, melyet geotermikus energia fűt, és a használati meleg vizet is ez a rendszer biztosítja. Saját fúrt kút adja az ivóvizet, amely be van vizsgálva, kiváló minőségű.
A ház működtetési költségei ennek köszönhetően 35-40 ezer Ft/hó mindösszesen, a téli hónapokban, fűtésidényen kívül 12 ezer Ft/hó a teljes rezsije.

A környezet festői, a Bükk hegység lábánál található gyógyfürdők 20 km-es karéjában, Bogács, Mezőkövesd, Eger, Egerszalók, Demjén, Bükkszék, található. Eger 9 km-re, az autópálya 20 km-re, és Budapest 100 km-re található.
Busz tömegközlekedés, úthálózat kiemelkedő. A házhoz tartozik még egy jelentős méretű gazdasági épület is, két autó számára garázs valamint egy külön vizesblokkal ellátott külső kamra, 20 m2-es fatároló. 1200 m2 – es kert, gyermek játszótérrel tartozik még hozzá.

tulajdonos                                                  2014/05           hirdető  0630 2529512